Verf
Je leest nu

Waar herken je een goede verfwinkel aan? (3 tips)

0
blog

Waar herken je een goede verfwinkel aan? (3 tips)

Of je nu als consument of ZZP’er op zoek bent naar een goede verfwinkel of groothandel is het belangrijk dat je luistert naar de ervaringen van anderen. Daarom is de blog geschreven waarin je 3 belangrijke tips kan lezen over hoe je een goede verfwinkel kan herkennen, wellicht wel bij jou in de buurt? Lees je mee?

Kwaliteit

Denk je aan een goede verfzaak dan denken wij als eerste aan kwaliteit. Producten die kwaliteit waarborgen zorgen er voor dat jij als schilder, of dat nu thuis is of voor je werk, ook kwaliteit kan waarborgen. We kennen allemaal wel bekende merken die vooral bij de bouwmarkten worden verkocht, maar is dat nu kwaliteit? Als je het aan ons vraagt niet. Het is leuke verf, voor een leuke prijs, maar is vaak te dun om daar echt goed mee te sauzen. Zo moet je vaak meerdere keren sauzen om te zorgen dat deze verf goed dekkend is. Daarom zijn er professionelere merken die worden verkocht door een verfwinkel of verfgroothandel. Laat je vooral ook helpen met je keuze.

Service

Niet alleen staat de kwaliteit van producten op één, zo ook de service. Het stukje service is iets wat Nederlanders vaak kunnen waarderen. Klant is koning! En dat is waar we ok voor gaan. Met het stukje service kan je denken aan goede product uitleg maar ook een goed herstel van een foutieve orderverzending. Ook is de kennis van de werknemers erg belangrijk. Komen ze deskundig over en hebben ze jou echt geholpen?

Assortiment

De keuze is reuze! Als je dit denkt dan zit je goed bij deze verfwinkel. Maar je moet ook weer niet teveel keuze hebben dat je verdwaald raakt in het assortiment. En daar komt dat stukje service weer om de hoek kijken. Kan het personeel jou nu echt helpen bij het maken van die belangrijke keuze? Ze kunnen je door het assortiment loodsen alsof het niks is. Ook dan weet je zeker dat je hier goed zit.

In het meest ideale geval kan je bij deze winkel of groothandel terecht als je alles zoekt om jouw verfklus tot een goed eind te brengen. Als je zowel voor verf als benodigdheden hier terechtkan dan hoef je jouw tijd niet te verspillen door nog naar ene andere zaak te hoeven rijden.

Gebruik deze tips

Maak snel gebruik van deze tips om jouw ideale verfwinkel te vinden. Verfwinkel de VerfVakman kan jou gelukkig heel goed helpen in jouw zoektocht naar de juiste producten voor de klus. Of kies een winkel naar keuze bij jou in de buurt en pas deze tips toe!

Auteur

Equote is inmiddels al ruim 2 jaar actief in de linkbuildingmarkt. Aan het werk voor iedereen die linkbuilding nodig heeft, van kleine eenmanszaken tot multinationals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *