Verf
Je leest nu

Waarvoor gebruik je de Sigma S2U Nova Satin?

0
blog

Waarvoor gebruik je de Sigma S2U Nova Satin?

De nieuwe Sigma S2U Nova Satin is de verf van het moment. De verf is uiterst goed geschikt als traplak, maar kan ook worden gebruikt op andere houten delen. De Sigma S2U Nova Satin is bestand tegen huidvet en is bovendien makkelijk te verwerken op hout. Ook wordt de verf gebruikt op een aantal andere ondergronden, hierover lees je in dit artikel meer.

Hout is toch wel de nummer 1 ondergrond om de Sigma S2U Nova Satin op te gebruiken. De hoogwaardige lakverf op waterbasis is uitsluitend bedoeld voor binnen dankzij zijn samenstelling op basis van polyurethaan-acrylaat.

Bovendien is de verf erg geschikt om staal mee te schilderen. Wel is het dan slim om eerst een goede primer te gebruiken. Deze dient daarna overgrond te worden met een geschikte grondverf voor het materiaal. Op deze manier ontstaat er een professioneel verfsysteem die je ook bij de vakman kan verwachten.

Ten slotte kan de Sigma S2U Nova Satin ook gebruikt worden op bestaande verlagen. Wanneer een verflaag nog goed van kwaliteit is, kan de Sigma S2U Nova Satin eroverheen aangebracht worden voor een optimaal resultaat. Schuur de laag even licht op, zodat deze weer de dekking geeft die van belang is bij de totale afwerking.

Wanneer u de Sigma S2U Nova Satin online besteld op verf.nl, profiteert u van een aantrekkelijke aanbieding. Scherpe prijzen worden berekend en doormiddel van de laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *